מיץ גת - הדרינק המושלם

דף טקסט 205

אז למה כל היפות של ת"א התחילו לשתות את המיץ הירוק?

מסתבר שעוד תכונה לצמח הגת והיא דיכוי תיאבון מלווית במרץ
אז מצד אחד לא אוכלים ומצד שני ממשיכים בפעילות גופנית ,בקיצור נוסחה מושלמת להרזייה
כמובן שלא מדובר כאן על סתימת תיאבון ממושכת אלא הפחתה בהרגשת הרעב...
אפילו כמות קטנה של מיץ (כוס או שתיים ביום ) גורמת למרץ והפחתה משמעותי של עייפות

נותן ראש טוב -  בתחליף ידידותי לאלכוהול.
כח גברא -מעורר חשק מיני
רגיעה - מוריד לחצים נפשיים ומסייע להפחתת האנגאובר
בריאות - עוזר לבעיות אסטמה הפחתת סוכר, לחץ דם והורדת כולסטרול.

אז ממה מופק מיץ גת?

מיץ גת מופק מטחינת העלים והגבעולים של צמח הגת משופר במעט לימון וסוכר.

מתכון לחצי קילו גת:

1. עלי גת + גבעוליהם
2.מים 4 כוסות
3.מיץ לימון מלימון אחד
4. סוכר 2 כפות

אופן הכנה:

 מכניסים את כל המרכיבי צמח הגת יחד אל תוך הבלנדר מפעילים (מוסיפים מים לפי צורך ) טוחנים עד לריסוק מוחלט של
כל העלים והגבעולים.
שופכים את כל נתערובת לתוך מסננת רשת דקה , סוחטים את התערובת עם היד וכל הנוזל שירד ראוי תכף ומיד לשתייה
טיפ חשוב:
לשמירת מיץ הגת יש צורך להקפיאו והוא נשמר למשך חודשים רבים.